ELEKTRICITEITSWERKEN

Elektro Soontjens plaatst volledig nieuwe elektrische installaties in o.a. woningen, appartementen, winkels, kleinere bedrijfsgebouwen,…

Tevens dragen wij zorg voor grote en kleine renovaties aan diverse elektrische installaties. Ook kleinere klussen aan je elektrische installatie komen hiervoor in aanmerking

Bij een elektrische installatie komen comfort en veiligheid op de eerste plaats. Elektro Soontjens maakt gebruik van kwaliteitsmaterialen van onze betrouwbare partners. Dankzij zijn jarenlange ervaring als elektricien weet Joris op welke namen hij kan vertrouwen voor piekfijne resultaten. Hij brengt ook al het nodige in orde wanneer je elektrische installatie gekeurd moet worden. Alle schema´s en attesten worden voorzien.

Wil je graag je elektrische installatie helemaal of gedeeltelijk zelf plaatsen? Dan is het wel belangrijk om hierbij de juiste ondersteuning te hebben. Ook daarvoor kan je beroep doen op Elektro Soontjens.

Joris heeft kennis en ervaring in het vak en is op de hoogte van de nieuwste technologieën en vereisten. Zo kan hij je gepast adviseren en verzekeren van de beste oplossing voor jouw project.
Eventueel
kan je het echte vakwerk waar kennis en ervaring voor nodig is overlaten aan hem en kan je zelf de overige klussen voor je rekening nemen.
Joris kan er tevens voor zorgen dat je voor je elektrische installatie gebruik maakt van degelijke materialen met een goede prijs-kwaliteitverhouding.