DOMOTICA
DE NIEUWE GENERATIE ELEKTRISCHE INSTALLATIES

Veiliger en comfortabeler wonen en tegelijk energie besparen.
Dat is de bedoeling van domotica.

Als Silver Partner werkt Elektro Soontjens standaard met Loxone.

In een Loxone Smart Home wordt alles bestuurd door één centraal toestel – de intelligente Loxone Miniserver. Hiermee kan je echt alles in uw woning sturen, zoals de verlichting, verwarming, zonwering, audio, enz.
Klassieke domoticasystemen zijn vaak moeilijk te integreren in bestaande woningen. Loxone kan zowel bij een nieuwbouw als renovatie gebruikt worden. Voor nieuwe gebouwen is er onze standaardinstallatie, terwijl voor renovaties de draadloze Loxone Air technologie in het leven geroepen is.

Uiteraard is de Smart Home van Loxone KNX compatibel. Dat betekent dat Loxone KNX protocollen ondersteunt: alle producten die aan de KNX-standaard voor gebouwautomatisering voldoen, kunnen erop worden aangesloten. De Loxone Smart Home kan dus worden ingericht met componenten van alle domotica-producenten die KNX ondersteunen.

KNX is de enige wereldwijd erkende standaard voor woning- en gebouwautomatisering. Het is een besturingssysteem waarmee apparaten en installaties van zo’n 400 fabrikanten met elkaar kunnen ‘praten’.
Van verlichting, zonwering, audio, video, verwarming en beveiliging, tot slimme energiemeters en allerlei andere apparaten: door middel van het protocol kunnen ze slim geprogrammeerd en centraal aangestuurd worden met touchscreens, tablets of smartphones.

Een KNX-installatie kan volledig volgens jouw wensen ingericht en aangepast worden aan uw eigen situatie. Dit kan door Elektro Soontjens, als KNX partner, voor jou worden aangelegd!

Loxone_Magazine_2020-NL-web.pdf